Circuit d’orientació fix. Circuito de orientación fijo.

[CAT]

Sabeu que és un circuit d’orientació?

És una activitat esportiva camp a través i amb un itinerari prefixat, on el participant ha de passar per uns controls assenyalats en un mapa en el menor temps possible i amb l’ajuda d’una brúixola. La lectura del mapa permet saber les distàncies, els desnivells i els elements més destacats del terreny per on es passarà (roques, tallats, senders, camins, rius, edificacions, rases, vegetació, etc).

[ESP]

¿Sabéis que es un circuito de orientación?

Es una actividad deportiva campo a través y con un itinerario prefijado, donde el participante tiene que pasar por unos controles señalados en un mapa en el menor tiempo posible y con la ayuda de una brújula. La lectura del mapa permite saber las distancias, los desniveles y los elementos más destacados del terreno por donde se pasará (rocas, senderos, caminos, ríos, edificaciones, vegetación, etc).

31.08.2018

[CAT]

Bon dia!

Fa una setmana, amb els amos, vam acabar un circuit d’orientació fix per primera vegada. Amb un mapa has de seguir un recorregut i passar pels diferents punts d’interès de la zona on fas l’activitat. És una forma molt bona per conèixer l’entorn. Ens va agradar tant que hem començat un projecte per fer un circuit fix a la localitat on vivim. L’amo s’encarrega de les gestions amb l’ajuntament i jo, del recorregut.

Anirem informant!

[ESP]

¡Buenos días!

Hace una semana, con mis dueños, acabamos un circuito de orientación fijo por primera vez. Con un mapa tienes que seguir un recorrido y pasar por los diferentes puntos de interés de la zona donde haces la actividad. Es una forma muy buena para conocer el entorno. Nos gustó tanto que hemos empezado un proyecto para hacer un circuito fijo a la localidad donde vivimos. Mi dueño se encarga de las gestiones con el ayuntamiento y yo, del recorrido.

¡Iremos informando!

03.09.2018

[CAT]

Ens posem en contacte amb l’ajuntament per presentar una proposta de circuit i ens contesten que, a la següent planificació de l’agenda, ens tenen en compte i farem una reunió. L’amo continua fent el document amb els recorreguts amb l’ajuda d’un amic. Sortim a córrer pels voltants de Súria per veure algunes possibilitats de circuit.

[ESP]

Nos ponemos en contacto con el ayuntamiento para presentar una propuesta de circuito y nos comentan que, en la siguiente planificación de su agenda, nos tendrán en cuenta y haremos una reunión. Mi dueño continua haciendo el documento con los recorridos con la ayuda de un amigo. Salimos a correr por los alrededores de Súria para ver algunas posibilidades de circuito.

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close