Monistrol – Montserrat – Santa Cova

[CAT]

Aquesta ruta comença a Monistrol de Montserrat, on podem deixar el cotxe a qualsevol dels pàrquings que hi ha a pocs metres de la carretera que puja fins a Montserrat. La ruta no té pèrdua; seguirem les indicacions i ens fixarem en les marques durant tot el camí.

Hola!

Avui hem fet una sortida exprés. Ja començo a notar que s’acosta la primavera i tinc molta més calor, però una sortida és una sortida i no puc dir-li que no al meu amo.

Hem començat amb una pujada una mica forta fins a trobar una pista ampla. A pocs metres ens hem trobat una placa que ens dona la possibilitat d’anar per dos camins: el camí de les aigües o bé la drecera dels tres quarts. Per fer la ruta diferent hem triat pujar a Montserrat pel camí de les aigües; és a dir, sense deixar la pista ampla. Hem pujat progressivament fins que hem arribat a uns graons que ens acosten fins a l’últim tram. Pot ser el més dur, però anava entretinguda amb tota la gent que em trobava pel camí. Molts d’ells volien acariciar-me, però a mi no m’agrada i he seguit enganxada al meu amo.

Hem pujat fins a trobar-nos amb el camí de la drecera dels tres quarts i, una mica més amunt, hem arribat a l’últim tram, ja asfaltat, que ens porta fins a la plaça de Montserrat.

Hem begut aigua i hem tornat a baixar, però aquesta vegada ens hem desviat per arribar a la Santa Cova. Des d’aquí hi ha una molt bona panoràmica i la gent s’hi fa moltes fotos. Me n’han feta una, a mi, també. Soc tan maca…

A la tornada, no hem baixat pel camí de les aigües, sinó que hem baixat directes per la drecera dels tres quarts.

Ens ho hem passat de meravella, però ara toca descansar. De camí cap a casa dormiré una estoneta, he! he! he!

_DSC1881
L’Hera a la Santa Cova

Fitxa tècnica


Punt inici/final Monistrol de Montserrat
Distància 9,7 km
Desnivell acumulat 659 m
Senyalització marques verdes i vermelles

marques vermelles i banques (GR 5/96)

Dificultat Mitjana (no per la distància, sinó per algun tram amb desnivell més pronunciat)
Aigua Trobem una font a la plaça de Montserrat, una altra ja arribant a la Santa Cova i, l’última, a la plaça de la Santa Cova.
Tipus de terreny Pista ampla, terreny pedregós i corriols
Època de l‘any Tot l’any
Recomanacions Portar aigua

Perfil


Captura de pantalla 2017-03-20 a las 15.34.31

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close